4/20/2024 2:10:2

0216 577 6000
Adalet, herkese kendine ait olanı vermektir - Ulpianus

"Adalet kutup yıldızı gibi yerinde durur ve geri kalan her şey onun etrafında döner" Konfüçyüs

Hakkımızda

KURUCUMUZ
Av.Emine NAZLI OLSUN

18.05.1969 tarihinde Bursada doğan Av. Emine NAZLI OLSUN, 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuş ve aynı yıl avukatlık stajına başlamıştır.

Avukatlık stajını tamamladıktan sonra İstanbul Barosu’na 13.02.1992 tarihinde 17876 sicil numarası ile kayıt olmuştur.Stajdan sonra yaklaşık 1 yıl Ticari davalarla ilgili hukuk bürolarında çalışmıştır.Serbest avukat olarak kendi bürosunu açtıktan sonra ticari davalar,bankacılık hukuku ve haksız rekabet davaları alanında çalışmış ve kariyerini sürdürmüştür.

1997 yılında marka ve patent vekilliği belgelerini alarak Marmara Patent Ltd.Şti ni kurmuştur.Bu tarihten beridir de bu şirketin genel müdürlüğünü yürütmektedir.Çalışma alanı doğal olarak haksız rekabet, marka ve patent hukuku konularında yoğunlaşmış olup sektörün ileri gelen hukukçularından birisi olmuştur.

2000 yılında Avrupa Patent Ofisi nezdinde Avrupa patent vekili ünvanını almış olup 2002 yılında dil eğitimini geliştirmek için İngiltereye giderek Aspect İnternational Language Academies de eğitimini tamamlamıştır.

Patentlerin ve markaların ticari değerinin ölçülmesi ve ticarileştirilmesiyle ilgili özel çalışmaları bulunmaktadır.

İş yaşamıyla ilgili Avukat ve patent vekili kimliğiyle İstanbul barosu,Patent vekilleri derneği(PEM),Lisans Yöneticileri Derneği(LES)Denetim kurulu üyelikleri bulunmaktadır.

Ayrıca İstanbul adliyesine bağlı kendi alanıyla ilgili konularda bilirkişilik yapmaktadır. Çeşitli seminerlerde ve sempozyumlarda hukukçu olarak konuşmacı olmuştur.Televizyon ve radyo programlarında uzmanlık alanlarıyla ilgili bilinçlendirici ve eğitici programlarda konuk olmuştur.Kobilere hizmet veren banka portallarında uzman hukukçu kimliğiyle danışmanlık vermektedir.

Uluslar arası ve ulusal alanda birçok kurumla ve dernekle ortaklaşa çalışmaları olup bu kurumların çeşitli dergilerinde makaleleri yayınlanmaktadır.